Szlafkai Éva

 

Évi szabadúszó kreatív szakemberként igényes online tartalmakkal foglalkozik. Több mint 12 év tapasztalat és multipotenciális hozzáállás birtokában komplexen átlátja a web, a dizájn, a szövegírás és a marketing, vagyis a tartalomalkotás területeit. Ha épp nem blog- vagy weboldalt készít, esetleg cikket ír vagy eseményt szervez, akkor kreatív projekteken dolgozik; a Szikra magazinblog alapítója, a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, illetve a HVG kiadó szakmai partnere. Missziója a kreativitás témakörének edukációja, ezzel kapcsolatos hamarosan megjelenő könyve is.

Egyik fontos szerelemprojektje a Womenspiration, amely önmegvalósításra törekvő nőknek nyújt lehetőséget reggeli, workshop és online kurzus keretében gondolatébresztésre, szakmai fejlődésre, kapcsolatépítésre. Eseményeiken egyedülálló módszertant alkalmaznak – a témákat, a szakmai keretet és a kreatív témafeldolgozási technikákat Évi és Niki, a Womenspiration alapítói és facilitátorai hozzák, míg tartalommal a résztvevő nők töltik meg, hogy saját (szak)tudásukkal, tapasztalataikkal ösztönözzék és fejlesszék egymást. A Női Karrierváltó Fesztiválon Éviék Személyes márkaépítés workshopot tartanak.

A Womenspiration közösség egyik alapítója, amely önmegvalósításra törekvő nőknek nyújt lehetőséget reggeli, workshop és online kurzus keretében gondolatébresztésre, szakmai fejlődésre, kapcsolatépítésre. Eseményeiken egyedülálló módszertant alkalmaznak – a témákat, a szakmai keretet és a kreatív témafeldolgozási technikákat Évi és Niki, a Womenspiration alapítói és facilitátorai hozzák, míg tartalommal a résztvevő nők töltik meg, hogy saját (szak)tudásukkal, tapasztalataikkal ösztönözzék és fejlesszék egymást.

A Női Karrierváltó Fesztiválon Éviék Személyes márkaépítés workshopot tartanak.