Pöőr-Tóth Krisztina

 

A Femspace egyik alapítója, amely az Ausztriában élő magyar nők professzionális egyesülete. Utakat és találkozási pontokat kínál, hogy az idegen nyelvi környezetben élő nők a családot és a munkavállalást ötvözve képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására.
A Femspace közösség történetéről, céljaikról írtunk a Női váltón is.
“Workshopjainkkal, mentorprogramunkkal és az online tevékenységünkkel hozzájárulunk, hogy a nők tisztábban lássák a karrierlehetőségeiket, szakmailag tovább tudjanak fejlődni és új, értékes (szakmai) kapcsolatokat tudjanak teremteni új választott lakhelyükön is.
A 2017 februári megalakulásunk óta több, mint 30 nagysikerű rendezvényünk volt magyar, német és angol nyelveken. Négy ciklusban több, mint száz nő vett részt a mentorprogramunkban, amellyel túlléptük Ausztria határait, hiszen mentoraink és mentoráltjaink között voltak Németországban, Svájcban, Spanyolországban, Magyarországon és Szlovákiában élő hölgyek is.
A 3 nyelvű blogunkat több tízezren olvassák, és videóinkat a Youtube-on csatornánkon is már sokezren látták.”
Krisztiékkel és a Femspace közösséggel a Női közösségek vállalkozóknak, mentorprogramok váltóknak című beszélgetésen találkozhatsz.