Nyári Fruzsina és Zsolt

 

Vállalkozó, a Fussbabakocsival.hu megálmodója férjével. Történetükről írtunk a Női váltóban. Fruzsiékkal a Munka. Család. Karrier. = Válás? Miért roppan meg annyi kapcsolat, ha a nő sikeres? beszélgetésen találkozhatsz.

Bő egy éve vágtak bele következő közös vállalkozásunkba, a Babagúzba és Lottirose-ba. Világjáró családosokat segítenek szolgáltatásunkkal, hogy a családi utazás stressz mentes élmény legyen. Babaholmi kölcsönzőjükkel eszközöket biztosítanak a kényelmes utazáshoz, tanácsokkal és kényelmi szolgáltatásokkal pedig élményekben gazdaggá varázsolják az utazást. A családokat arra biztatják, hogy élményeket gyűjtsenek és ne babaholmikat. Azokat inkább béreljék.

Fruzsi így írt magukról: “Férjem, Zsolt 12 évig volt multinál adótanácsadó menedzser. Én mini vállakozó voltam, üzletembereket öltöztettem mikor megismerkedtünk. Biztatásomra és hatásomra Zsolti felmondott és vállalkozó lett. Legjobb döntés volt, kinyílt mint egy virág.

Mindig vannak új, közös célok, vállakozás ötletek, így már a következő is megvan, amit közel 8 éve dédelgetünk már. Remekül támogatjuk egymást és hagyjuk “élni” a másikat első perctől. Őszinteség, tisztelet, elfogadás, önismeret a legfontosabbak számunkra, így mindent meg tudunk beszélni. Szerencsére mind a ketten pozitiv természetűek vagyunk és megoldás orientáltak, így hiszünk benne, hogy mindent meg tudunk oldani. ”