Nagyné Czuri Eszter

 

Kis és középvállalatokat támogat új munkatársak megtalálásában, megtartásában, valamint az atipikus foglalkoztatási formák elterjesztésével és munkába visszatérők tanácsadásával foglalkozik.

Mompreneur (Vállalkozó Anyák Közössége) tag és a BENT (Balatoni Női Vállalkozói Egyesület) alapítója.
“Azt látjuk, hogy nem úgy és nem olyan formában dolgozunk, mint 50 éve. Hisszük, hogy új kereteket adhatunk a munkának. Egy vállalati szervezet nem csak úgy lehet sikeres, hogy odaköt embereket, hanem úgy is, hogy a feladatokra a megfelelő embereket találja meg, legyenek Ők bárhol.

A BENT egy keretet ad, mely összeköti a vállalkozókat és a szervezeteket. De túlmegyünk ezen embereket kötünk össze. Hiszünk abban, hogy energiáink, kreativitásunk és tudásunk aktivizálásával minőségi szolgáltatások, termékek széles palettáját hozunk létre a balatoni régióban élők és ide utazók (Veszprém, Somogy megye) életminőségének javítására. A helyi női vállalkozásoknak értékteremtő, érdekvédő közösségeként a tudásmegosztáshoz, az együttműködésekhez, újító ötletekhez keretet adunk. Közösségünk alapja egymás érdekeinek és fejlődési igényének tiszteletben tartása, az őszinte visszajelzés, és kölcsönös támogatás.”