Kónya Beáta @Pikrea

 

Kommunikációs tanácsadóként elsősorban vállalkozóknak és tartalomgyártóknak segít abban, hogy megtalálják a hangjukat az online térben, közvetíteni tudják az üzenetüket és közösséget építsenek köré, majd ezt a közösséget konvertálják is.

Közel egy évtizedes budapesti karrierútja után 2017 végén úgy döntött: életstílust vált, felmond a regionális PR menedzseri pozíciójában, ahol 11 országért felelt, és vállalkozóként vidéken újrakezdő lesz. Bea szenvedélyes vizuális történetmesélő, akinek az Instagram marketing a szakterülete. Évente tanácsadások és workshop résztvevők százait támogatja abban, hogyan használhatják ki az Instagram adta üzleti lehetőségeket. De konzekvensen építi saját “Pikreátor” közösségét is, ahol ingyenes értékteremtő tartalmakat kínál: Instagramon közel 25 ezren követik, zárt Facebook csoportjának 2500 aktív tagja van, blogja és Youtube csatornája havonta érdeklődők tízezreit szólítja meg.

A Női Karrierváltó Fesztivál Mini workshopján abban segít neked, hogyan építhetsz úgy közösséget az online felületeken, hogy közben hű maradsz az üzenetedhez és hitvallásodhoz.