Kiss Zita

 

Karrier-tanácsadó, aki introvertáltakat mentorál, bölcs idézeteket gyűjt, online képzési anyagokat és teszteket készít, négylábú személyi edzője van, és a képregény rajzolás rejtelmeit fedezi fel.

A Kreatív Útkeresés Tudatosan (K.Ú.T.) egyrészt egy portál, ami segít lerombolni az introvertált személyiségtípushoz kapcsolódó mítoszokat, megtalálni a közös hangot az extrovertáltabb típusokkal.

Példamutatással az introvertált sorstársait szeretné támogatni a láthatatlanná tévő köpenyük levételében, a tehetségük magabiztos prezentálásában, mind a munka világában, mind a magánéletben. (Izgalmas ásatások keretében közösen tisztogathatják le a tévhitek és a kishitűség porát a lélek rétegeiről, amik hozzájárulnak a pozitív önértékeléshez.)

Számára mindennapok már nem a túlélésről és az útkeresésről, hanem a játékról és a tapasztalásról szólnak, az elvárásoknak való megfelelés elengedése, a jelen pillanat adta lehetőségek befogadása által. Az introvertált, biztonságra vágyó önmaga olykor-olykor szokásához híven agyal dolgokon, szorong és aggódik a jövő miatt. Ilyenkor előveszi kedvenc idézetei egyikét, hogy emlékeztesse magát, jó úton jár.