Barta Nikolett

 

Barta Nikolett oktatásmódszertani fejlesztő, közösségépítő.

Szenvedélye a gyerekek, kamaszok és útkereső fiatal nők fejlesztése, támogatása és inspirálása, így elsősorban ilyen jellegű projektek megálmodásán, megszervezésén és megvalósításán dolgozik, vagy éppen szakértőként támogat ilyen programokat.

Társalapítója az Így dolgozunk mi pályaorientációs programnak, valamint a Business Women’s Network női közösségnek, továbbá karrier coachinggal támogatja a fiatal, pályakezdő nőket önmaguk és szakmai életútjuk megtalálásában.

Jelenleg három fő oktatási projekten dolgozik, közülük kettőt (Bridge Bizniscool és Edisonplatform) a Bridge Budapest égisze alatt végez. A Bizniscool egy élményalapú, vállalkozói készségeket fejlesztő program gyerekeknek országszerte, míg az Edisonplatform egy olyan szakmai közösség, amely összefogásra ösztönzi a gyerekek készségfejlesztéséhez kapcsolódó tudásalapú szereplőket.

A harmadik projektet másfél éve indította Szlafkai Évivel, ez a fiatal nőknek szóló inspiráló és fejlesztő programsorozat, a Womenspiration. Eseményeiken egyedülálló módszertant alkalmaznak – a témákat, a szakmai keretet és a kreatív témafeldolgozási technikákat Évi és Niki hozzák, míg tartalommal a résztvevő nők töltik meg, hogy saját (szak)tudásukkal, tapasztalataikkal ösztönözzék és fejlesszék egymást.

A Női Karrierváltó Fesztiválon Nikiék Személyes márkaépítés workshopot tartanak.