Balázs Tünde

 

Személyiségfejlesztő önismereti mentor.

Segítő beszélgetésekben, pár- és családterápiában valamint rendszerszemléletű egyéni családállításokban kíséri klienseit saját belső útjukon önmaguk megismerésében személyiségük fejlődésében.

Azért választotta ezt a hivatást mert mélyen érdekli a másik ember, aki vele szemben ül a székben. A pszichológia már fiatal felnőttként is érdekelte, de pályafutását pedagógusként kezdte, majd közgazdászként folytatta.

Belső hívást érzett, hogy e felé a terület felé forduljon, és így hirtelen értelmet nyert az a sok-sok életterületen és helyzetben nyert tapasztalat és rálátás, hiszen ezek által jobban ért és támogathat másokat a saját fejlődésükben.

Az egyéni és csoportos alkalmakon megtapasztalt feltétel nélküli elfogadás a saját önismereti utján haladva, jelentős hatással volt egyéni fejlődésére. A tiszta és terápiás segítő beszélgetés eszközeit alkalmazva, arra törekszik, hogy ezt az élményt kliensei is megéljék találkozóik alkalmával. Kíséri őket, hogy rálássanak saját megakadásaik miértjeire, személyiségük mozgatórugóira, meghozzák saját döntéseiket.