Árvay Angelika

 

Borász

 

Közgazdászként végeztem az egyetemen aminek azért örülök, mert a családi vállalkozásunkban számos ismeretet tudok használni, bár soha nem dolgoztam a “szakmámban”. 

A Tokaji borvidéken, Rátkán élek ahol az Árvay Családi Pincészetben dolgozom együtt testvéremmel és szüleimmel. 2007-ben Londonban nemzetközi borakadémikus képzettséget szereztem. 2008-ban magyar fiatal borászok megalapítottuk a Junibort, a Fiatal Borászok Egyesületét, amelynek 2014-ig (első kisfiam születéséig) az elnöke, majd elnökségi tagja voltam. 

2008-ban készült el első száraz borom az Angi sárgamuskotályt, majd a következő évjárattól annak édes változata is, az Édesem.  

Két kisfiam születése között félidős terhesen sajnos elveszítettem harmadik fiamat, ekkor mélyültem bele a SzuperTudatos Önfejlesztés rendszerébe, amelynek mára instruktora vagyok, így nemcsak magamnak és Szeretteimnek hanem bárkinek, akár egy vállalkozásnak is segíteni tudok.